Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Kopër Farë 40g

€1,05

Përdoret kryesisht për aromën e këndshme që lë në gatimin e mishit, supës, peshkut, patateve të furrës, sallatave etj. Eshtë një ndër erëzat më të përdorshme në Lindjen e Mesme dhe Turqi. Nesë përdoret i shtypur ose i grirë shfaq menjëherë aromën karakteristike të bimës së koperit. Fara gjen përdorim...