Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Finok i Grirë 40g

€1.05

Është një erëz e përdorur që në kohën e romakëve të lashtë. Përdoret në supa, perime, tek peshku, dhe shoqëron në mënyrë të përkryer bukën dhe ëmbëlsirat. Finoku është dhe një diuretik shumë i mirë si dhe një bimë mjaft efikase në ruajtjen e dhëmbëve.

Është një erëz e përdorur që në kohën e romakëve të lashtë. Përdoret në supa, perime, tek peshku, dhe shoqëron në mënyrë të përkryer bukën dhe ëmbëlsirat. Finoku është dhe një diuretik shumë i mirë si dhe një bimë mjaft efikase në ruajtjen e dhëmbëve.