Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Xhinxhërfilli rrënjë 40g

€1,00

Xhinxhërfilli është ndër erëzat më të përdorura në kuzhinën indiane, dhe të lindjes së mesme. Ai përdoret kryesisht në aromatizimin e pijeve (likeret etj) dhe frutave. Gjithashtu mund te gjejë përdorim të pëlqyeshëm në pjata të para dhe të dyta, si një intonaturë e duhur, mund të gjejë përdorim me...