Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Piper jeshil 30g

€2.00

Piperi jeshil ka një aromë më të butë dhe të veçantë nga piperi i bardhë dhe ai i zi. Përdoret kryesisht në mishrat e furrës, filetot e mishit dhe të peshkut në supë peshku e zarzavatesh, perime të pjekura, në kukurecë, në gjellë të ndryshme, në turshi etj.

Piperi jeshil ka një aromë më të butë dhe të veçantë nga piperi i bardhë dhe ai i zi. Përdoret kryesisht në mishrat e furrës, filetot e mishit dhe të peshkut në supë peshku e zarzavatesh, perime të pjekura, në kukurecë, në gjellë të ndryshme, në turshi etj.