Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Majorane 40g

€1,05

 Majorana ose mënxyraja është një bimë e së njëjtës familje të rigonit, por në ndryshim nga ky i fundit ka një aromë karakteristike dhe shumë më delikate. Gjen përdorim të gjerë dhe mjaft të pëlqyeshëm në gatimin e supës së peshkut e salcave të ndryshme, në gatimin e mishrave të...