Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj molle, kanelle & hibiskus 285g

€7,20

Frutat e mollës së egër, përmbajnë acide organike, por me shumicë kanë acid malik , vitamina: karotin, B1, B6 ,C dhe P. Eshtë e pasur shumë me minerale si hekuri, zinku, kalciumi. Përdoret ne rastet e diarresë, si dhe kundër acarimeve të grykës e faringut. Prania e kanellës është një...