Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Mustardë e grirë 40g

€0.80

Mustarda e grirë vjen nga grirja e farave të Sinapit (Sinapis alba). Përdoret për të përgatitur mustardën. Me farat e grira të Sinapit mund të përgatisni mustardën në shtëpinë tuaj sipas metodës tradicionale. Përdoret në barbecue dhe fast food.

Mustarda e grirë vjen nga grirja e farave të Sinapit (Sinapis alba). Përdoret për të përgatitur mustardën. Me farat e grira të Sinapit mund të përgatisni mustardën në shtëpinë tuaj sipas metodës tradicionale. Përdoret në barbecue dhe fast food.