Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Piper mix 35g

€1,60

Piperi miks është një përzierje e piperit të kuq, jeshil, të bardhë dhe të zi. Përdoret per t'i dhuruar shije dhe ngjyra gatimit, kryesisht në sallata, mishrat e furrës, filetot e mishit dhe të peshkut, në perime të pjekura, ne kukurecë, në gjellë të ndryshme, në turshi etj.