Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Esencë pishe 10ml

€5.00

Vaji esencial i pishës distilohet nga gjëmbat e Pinus sylvestris. Ka një notë aromatike të bazës me aromë të thatë balsamike dhe nota të ngjashme me terpentinën. Përdoret kryesisht në blende në aromaterapi. Bashkohet mirë me vajin e sherebelës, dëllinjës, mentes ose vajin e lavandulës. Kujdes! Të mos përdoret i...

Vaji esencial i pishës distilohet nga gjëmbat e Pinus sylvestris. Ka një notë aromatike të bazës me aromë të thatë balsamike dhe nota të ngjashme me terpentinën. Përdoret kryesisht në blende në aromaterapi. Bashkohet mirë me vajin e sherebelës, dëllinjës, mentes ose vajin e lavandulës.

Kujdes! Të mos përdoret i patretur, në sy ose mukoza. Vetëm për përdorim të jashtëm. Për çdo përdorim tjetër konsultohuni me mjekun tuaj ose nje ekspert të kualifikuar. Të mbahet larg fëmijëve. Përpara përdorimit në lëkurë, të provohet një sasi e vogël në pjesën e brendshme të parakrahut. Nëse keni irritim, shpëlajeni zonën menjëherë. Nëse nuk ka irritim për 48 orë mund të përdoret në menyrë të sigurtë në lëkurë.