Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Rozmarinë e grirë 50g

€1.00

Përdoret kryesisht tek gjeli i detit, dhe tek pulat e pjekura, mishrat e të gjitha llojeve, lepurit, qengjit, derrit, viçit, etj. Gjatë kontaktit me ngrohtësinë e gatimit lëshon aromën e freskët dhe të këndshme të saj. Përdoret dhe si një çaj kurativ, pasi nxit frymëmarrjen dhe qarkullimin e gjakut.

Përdoret kryesisht tek gjeli i detit, dhe tek pulat e pjekura, mishrat e të gjitha llojeve, lepurit, qengjit, derrit, viçit, etj. Gjatë kontaktit me ngrohtësinë e gatimit lëshon aromën e freskët dhe të këndshme të saj. Përdoret dhe si një çaj kurativ, pasi nxit frymëmarrjen dhe qarkullimin e gjakut.