Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Sherebelë 35g

€0,80

Është një ndër erëzat më të përdorshme në SH.B.A. I shkëlqyer përdorimi në mishra të viçit, pulës, derrit, qingjit e gjelit të detit, qoftet, kukureci etj. Fletët e bimës krahas nje erëze për gatim është gjithashtu një bimë mjekësore e njohur dhe e përdorur si një kurues natyror për kollën...