Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Trumëz 50g

€1,20

Trumëza ose santoreggia (satureia) ,e njohur në kuzhinën Italiane ,është një erëz aromatike mjaft e pëlqyer dhe e përdorur. Në sajë të aromës karakteristike trumëza përdoret në supa perimesh, të mbushura, në salca makaronash. Aromatizon këndshëm patate, kërpudha, perime furre dhe të skuqura. Ideal në aromatizimin e vajit të ullirit...