Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Susam Fare 60g

€1,00

Farat e susamit janë mjaft të njohura për përdorimin e tyre mbi bukë dhe produkte brumi te llojeve të ndryshme, në biskota të kripura etj. Gjejnë përdorim në perimet e furrës si dhe në kuzhinën vegjetariane dhe vegane.