Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Spec i kuq i tymosur

€0,50

Paprika i tymosur prodhohet nga tharja dhe tymosja me dru lisi e Specit të kuq të ëmbël. Përdoret kryesisht për aromën dhe ngjyrën që le në gatim. Gjen përdorim të gjerë në gjellë të ndryshme,në supa e në salca,në gatimin e mishit,qoftet dhe disa lloje të peshkut të furrës. Përdoret...