Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Sumak 50g

€1,50

Erëza e shijshme e Sumakut është mjaft popullore në vendet e Lindjes së Mesme dhe Mesdhetare. Ka një shije të ngjashme me Limonin dhe uthullën dhe pak më të athët. Përdoret mbi çdo gjë, nga mishi,gjellët,sallatat,salcat e përgatitura e deri sipër bakllavasë apo ëmbëlsirave.