Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj trëndafil i egër 340g

€10,90

Përbërja: Trëndafil të egër, boronicë (qershigël), dhe mollë të egër. Vetitë kuruese: Trëndafili i eger konsiderohet burimi natyror më i koncentruar i vitaminës C pasi përmban një sasi 50-100 herë më tepër se agrumet, arsye kryesore kjo, që jep kontribut në forcimin e mbrojtjes natyrale të organizmit. Stili i jetës...