Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Ekstrakt Vanilje 10g

€2,00

Ekstrakti i Vaniljes perdoret kryesisht ne aromatizimin e embelsirave dhe produkteve te tjera te pasticerise si akullore, torta e biskota, ne aromatizimin e sallatave te frutave, ne smoothie, milkshake etj.