Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj mali 35g

€2.20

Çaji i malit është ndër çajrat më të njohur dhe më të përdorshëm në vendin tonë si dhe në disa nga vendet e mesdheut. Ne kemi përzgjedhur për ju, në çajin e malit, varietetin më të mirë të kësaj bime (Sideritis). E kemi seleksionuar që në origjinë. E kemi përpunuar...

Çaji i malit është ndër çajrat më të njohur dhe më të përdorshëm në vendin tonë si dhe në disa nga vendet e mesdheut. Ne kemi përzgjedhur për ju, në çajin e malit, varietetin më të mirë të kësaj bime (Sideritis). E kemi seleksionuar që në origjinë. E kemi përpunuar sipas çdo standarti të cilësisë, duke bërë të mundur që në atë filxhan çaji të ndjeni aromën e natyrës së egër të maleve tona. Ruhet në vende të thata larg dritës dhe lagështirës.