Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj Mente 40g

€2.20

Çaji nga fletët e mentes është një çaj shumë freskues, mjaft popullor dhe i përdorur në vendet e Afrikës Veriore si Maroku. Njihet për aftesitë e tij për të qetësuar sistemin nervor, uljen e flatulencës ,stimulon tëmthin dhe përdoret si rihidratues. Mentja është e pasur me mentol dhe tanina. Ky...

Çaji nga fletët e mentes është një çaj shumë freskues, mjaft popullor dhe i përdorur në vendet e Afrikës Veriore si Maroku. Njihet për aftesitë e tij për të qetësuar sistemin nervor, uljen e flatulencës ,stimulon tëmthin dhe përdoret si rihidratues. Mentja është e pasur me mentol dhe tanina. Ky çaj mund të shijohet me pak akull i dekoruar me gjethe të fresketa menteje.