Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Pjatë me kripë Himalaje

€18,00

Pjata me kripë Himalaje prodhohet nga kripa e kuqe që nxirret nga minierat që gjenden në këmbët e vargmaleve më të larta në botë, Himalajeve. Këto shkëmbinj kripe janë miliona vjeçare dhe mjaft të pasur me rreth 84 lloje mineralesh të ndryshme. Pjatat e kripës janë një aksesor elegant në kuzhinën dhe eventet...

Dresses Size Chart

Dress Size Chart (Inch)
DRESSES
SIZE IN INCHES
SIZE US / CAN BUST WAIST HIPS
XS 0 31"-32" 24"-25" 34"-35"
S 2-4 33"-34" 26"-27" 36"-37"
M 6-8 35"-36" 28"-29" 38"-39"
L 10-12 37"-39" 30"-32" 40"-42"
XL 14 40"-42" 33"-35" 43"-45"
Dress Size Chart (cm)
DRESSES
SIZE IN CM
SIZE US / CAN BUST WAIST HIPS
XS 0 78.7-81.2 60.9-63.5 86.3-88.9
S 2-4 83.8-86.3 66-68.5 91.4-93.9
M 6-8 88.9-91.4 71.1-73.6 96.5-99
L 10-12 93.9-99 76.2-81.2 101.6-106.6
XL 14 101.6-106.6 81.2-88.9 109.2-114.3

Swimwear Size Chart

Dress Size Chart (Inch)
SWIMWEAR
SIZE IN INCHES
SIZE US / CAN BUST WAIST HIPS
XS 0 31"-32" 24"-25" 33"-34"
S 2 33"-34" 26"-27" 35"-37"
M 4 35"-36" 28"-29" 37"-38"
L 6 37"-39" 30"-32" 39"-41"
XL 8 40"-42" 33"-35" 42"-44"

Shoes Size Chart

US EURO UK AUS JAPAN CHINA
5 35-36 3 3.5 21.5 35
5.5 36 3.5 4 22 35.5
6 36-37 4 4.5 22.5 36
6.5 37 4.5 5 23 36.5
7 37-38 5 5.5 23.5 37
7.5 38 5.5 6 24 37.5
8 38-39 6 6.5 24.5 38
8.5 39 6.5 7 25 38.5
9 39-40 7 7.5 25.5 39
9.5 40 7.5 8 26 39.5
10 40-41 8 8.5 26.5 40
11 41-42 9 9.5 27.5 41

Delivery

  All orders shipped with UPS Express.

  Always free shipping for orders over US $250.

  All orders are shipped with a UPS tracking number.

Returns

  Items returned within 14 days of their original shipment date in same as new condition will be eligible for a full refund or store credit.

  Refunds will be charged back to the original form of payment used for purchase.

  Customer is responsible for shipping charges when making returns and shipping/handling fees of original purchase is non-refundable.

  All sale items are final purchases.

Help

Give us a shout if you have any other questions and/or concerns.

Email:

Phone: +1 (23) 456 789

Ask a Question

Nuk ka në gjendje

Pjata me kripë Himalaje prodhohet nga kripa e kuqe që nxirret nga minierat që gjenden në këmbët e vargmaleve më të larta në botë, Himalajeve. Këto shkëmbinj kripe janë miliona vjeçare dhe mjaft të pasur me rreth 84 lloje mineralesh të ndryshme. Pjatat e kripës janë një aksesor elegant në kuzhinën dhe eventet tuaja.


Përdorimi: Mund të serviren produkte të ngrohta dhe të ftohta si produkte barbecue, ëmbëlsira, akullore, sushi, fruta etj. Në rast perdorimi në furrë, pjatat duhen ngrohur më parë në temperaturën 120 °C për 8-10 minuta dhe më pas të rritet temperatura gradualisht deri në 200 °C në mënyrë që të mos kriset. Pjatat pastrohen lehtësisht duke e shpëlarë në mënyrë të moderuar me një pacetë enesh.

Kujdes: Të mos lihet për një kohë të gjatë në kontakt me bakrin, bronzin dhe hekurin.