Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj jasemini 26g

€3,00

Çaji i Jaseminit është një blend aromatik dhe i shijshëm i çajit Jeshil dhe Jaseminit. Lulet e frësketa të Jaseminit i bashkohen gjetheve të çajit jeshil, ku duke cliruar lagështine, aromatizojnë çajin me përberjen dhe fragrancat aromatike bimore. Ne Kinë është traditë mikpritja e miqve me një çaj Jasemini ku...