Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Vaj kokosi 85ml

€5,00

Është ndër vajrat më të perdorur në kozmetikë por edhe si ushqim për ata që ndjekin një dietë vegane ose paleo.Në përdorim të jashtëm ndihmon për shendetin e flokeve dhe të lekurës.Perdoret si krem per syte, si balsam flokesh,si krem per heqjen e makiazhit, ndihmon kunder irritimeve te lekures dhe...