Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Aromatiko–Mjekësor 100g

€2,20

Përbërja: Fryte boronice, lule murrizi, lule kamomili, lule shtogu, trëndafil të egër, mollë të egër, lëvore drunakuqi, etj. Vetitë kuruese: Çaji ynë Aromatiko–Mjeksor përbëhet si dhe nga vetë emri i tij, vetëm me bimë spontane (të egra në natyrë) të përzgjedhura dhe të seleksionuara nga ne. Bimët e përdorura përmbajnë...