Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Aronia 400g

€14,50

Aronia është një bimë e zbuluar dhe e përdorur fillimisht në Amerikën e veriut e më pas në Europë. Vitet e fundit kërkesa e madhe për frutat e saj bëri që këtë bimë ta sjellin e ta rrisin edhe fermerët e vëndit tonë. Frytet e Aronia-s përmbajnë një numër të...