Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Aronia 90g

€3,60

Aronia është një bimë e zbuluar dhe e përdorur fillimisht në Amerikën e veriut e më pas në Europë. Vitet e fundit kërkesa e madhe për frutat e saj bëri që këtë bimë ta sjellin e ta rrisin edhe fermerët e vëndit tone. Frytet e Aronia-s përmbajnë një numër të...