Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj dafine 90g

€2,20

Çaji i gjetheve të dafinës përmban taninë dhe vajra esenciale. Tradicionalisht është përdorur si çaj ndihmës në mjekimin e gripit, të bronkitit, si edhe për përmirësimin e tretjes. Në mjekësinë alternative extraktet ujore si çaji janë përdorus astringjente dhe në shpëlarjen e plagëve, në masazhe dhe në aromaterapi. Gjithashtu avujt e dafinës...