Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Dietik 100g

€2,20

Përbërja: Dëllenjë të zezë, lule njëmijëfletëshi, lule murrizi, lule shtogu, rrënjë gjuhënuese, mustaqe misri, lëvore drunakuqi, gjethe sene, etj. Vetitë kuruese: Nga zierja e bimëve që përmban përzjerja, përftohet një çaj që bën pastrimin e organizmit nëpërmjet djersitjes, urinimit dhe të jashtëqitjes. Mustaqet e misrit, frytet e dëllenjës së zezë...