Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj Lule Basani 90g

€2,20

Përbërja: Lule basani Vetitë Kuruese :Lulja e Basanit njihet dhe përdoret që nga kohët më të lashta si një mjekim popullor . Ndihmon në djegiet e stomakut dhe ulçerës , astmës bronkiale , dhimbjet e kokës, ndihmon në problemet e aparatit tretës , reumatizmës dhe podagrës (inflamacionet që krijohen në gjymtyrët...