Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj malësie 40g

€2,20

Në saj të esencës, substancave të hidhura, tanineve, etj. Rigoni i malësisë (rigoni i kuq) përdoret si një çaj që ndihmon tretjen dhe nxjerrjen e gëlbazës, mjekimin e rrugëve të frymëmarrjes, të kollës së bardhë dhe si një mjet shërues në rastet e rrufës dhe gripit pasi nxit dhe proçeset...