Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Esencë eukaliptus 10ml

€5,00

Esenca e eukaliptit eshte nje esence me nota te siperme e distiluar nga fletet dhe bishtat e Eucalyptus globulus. Është perdorur per nje kohe te gjate si ndihmues e qetesues per kollen, per pastrimin nga gelbaza,dizinfekton plaget, cliron frymemarrjen, freskon gojen, lehetson dhimbjet e kyceve.Eshte nje nga mjekimet e perdorura...