Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj limonçine & ginger 170g

€8.90

Çaji përbëhet nga gjethet e Limoncinës (Herba Louisa) dhe rrënjët e Xhinxherit të cilat janë një kombinim i përkryer. Ato që i japin çajit shijen pikante karakteristike dhe vlerat mjekësore. I përdorur prej shekujsh në mjekësinë Ayurvedike, rrënja ose rizoma e Xhinxherit ka gjetur shumë aplikime si një nga bimët...

Çaji përbëhet nga gjethet e Limoncinës (Herba Louisa) dhe rrënjët e Xhinxherit të cilat janë një kombinim i përkryer. Ato që i japin çajit shijen pikante karakteristike dhe vlerat mjekësore. I përdorur prej shekujsh në mjekësinë Ayurvedike, rrënja ose rizoma e Xhinxherit ka gjetur shumë aplikime si një nga bimët më të respektuara. Është përdorur për të ndihmuar qarkullimin e gjakut, artikulacionet, tretjen dhe largimin e ujërave të tepërta përmes djersitjes.