Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj limonçine 160g

€10,80

Çaji i përgatitur me fletët e Luizës ose Limoncines përveç vlerave ka një aromë shumë të mirë , të ngjashme me atë të limonit . Ështe e pasur me vaj esencial si dhe ka përmbajtje të vogël të acidit citrik. Limoncina, herba Luiza ose me emërtimin latin Aloysia Citrodora përveç...