Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Moringa 30g

€5,00

Moringa është një pemë me prejardhje nga vendet ekuatoriale, mjaft e përdorur në mjekësinë tradicionale. Eshte e pasur me proteina,antioksidante, vitamina dhe minerale te domosdoshme per organizmin e njeriut. Ndihmon ne kontrollin e niveleve te sheqerit ne gjak,ul nivelet e kolesterolit dhe ka efekt antiinflamator. Përdoret si çaj, në përzierje...