Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Esencë trumze 10ml

€5.00

VAJ TRUMZE• stimulues: për sistemin nervor dhe atë imunitar• ekspektorant: lehtëson kollitjen, ftohjen,• anti bakterial: irritime të gojës (herpes)• anti fungal: kundra mykut të lëkurës• kundër pickimeve të insekteve• ndihmues: lehtëson artritin dhe dhimbjen e muskujve• kundër rënies së flokëve dhe problemeve me zbokthin• kundër diarresë Kujdes! Këshillohet për përdorim të...

VAJ TRUMZE
• stimulues: për sistemin nervor dhe atë imunitar
• ekspektorant: lehtëson kollitjen, ftohjen,
• anti bakterial: irritime të gojës (herpes)
• anti fungal: kundra mykut të lëkurës
• kundër pickimeve të insekteve
• ndihmues: lehtëson artritin dhe dhimbjen e muskujve
• kundër rënies së flokëve dhe problemeve me zbokthin
• kundër diarresë

Kujdes! Këshillohet për përdorim të jashtëm i tretur me vajra te tjera si vaj ulliri ose vaj kokosi ose në inhalator. Për çdo përdorim tjetër këshillohuni me mjekun.