Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Esencë dëllenje e kuqe 10ml

€5,00

Vaji esencial i Dëllinjës së kuqe shquhet për vetitë antiseptike, fungicide dhe antimikrobike. Përdoret kryesisht në aromaterapi. Konsultohuni me mjekun tuaj për çdo përdorim tjetër.Përbërësit: Vaj esencial Dëllinje e Kuqe (Juniperus oxycedrus) 100% i pastër. Të përdoret i holluar dhe vetëm për përdorim të jashtëm.