Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Pjatë me kripë Himalaje

€18.00

Pjata me kripë Himalaje prodhohet nga kripa e kuqe që nxirret nga minierat që gjenden në këmbët e vargmaleve më të larta në botë, Himalajeve. Këto shkëmbinj kripe janë miliona vjeçare dhe mjaft të pasur me rreth 84 lloje mineralesh të ndryshme. Pjatat e kripës janë një aksesor elegant në kuzhinën dhe eventet...

Nuk ka në gjendje

Pjata me kripë Himalaje prodhohet nga kripa e kuqe që nxirret nga minierat që gjenden në këmbët e vargmaleve më të larta në botë, Himalajeve. Këto shkëmbinj kripe janë miliona vjeçare dhe mjaft të pasur me rreth 84 lloje mineralesh të ndryshme. Pjatat e kripës janë një aksesor elegant në kuzhinën dhe eventet tuaja.


Përdorimi: Mund të serviren produkte të ngrohta dhe të ftohta si produkte barbecue, ëmbëlsira, akullore, sushi, fruta etj. Në rast perdorimi në furrë, pjatat duhen ngrohur më parë në temperaturën 120 °C për 8-10 minuta dhe më pas të rritet temperatura gradualisht deri në 200 °C në mënyrë që të mos kriset. Pjatat pastrohen lehtësisht duke e shpëlarë në mënyrë të moderuar me një pacetë enesh.

Kujdes: Të mos lihet për një kohë të gjatë në kontakt me bakrin, bronzin dhe hekurin.