Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Esencë konopice 10ml

€6,00

Vaji esencial i konopices distilohet nga frutet e Vitex agnus castus. Ka nje note aromatike te mesme dhe perdoret shpesh ne blende vajrashe masazhi per femrat per shkak te cilesive balancuese qe ka. Konopica konsiderohet si nje bime balancuese e hormoneve femerore. Mund te perdoret ne difuzor ose ne aplikim...