Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Esencë Dëllenje e Kuqe 10ml

€5.00

Vaji esencial i Dëllenjës së kuqe shquhet për vetitë antiseptike, fungicide dhe antimikrobike. Përdoret kryesisht në aromaterapi. Konsultohuni me mjekun tuaj për çdo përdorim tjetër.Përbërësit: Vaj esencial Dëllenje e Kuqe (Juniperus oxycedrus) 100% i pastër. Të përdoret i holluar dhe vetëm për përdorim të jashtëm.

Vaji esencial i Dëllenjës së kuqe shquhet për vetitë antiseptike, fungicide dhe antimikrobike. Përdoret kryesisht në aromaterapi. Konsultohuni me mjekun tuaj për çdo përdorim tjetër.
Përbërësit: Vaj esencial Dëllenje e Kuqe (Juniperus oxycedrus) 100% i pastër.

Të përdoret i holluar dhe vetëm për përdorim të jashtëm.