Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Esencë Helikrisum 10ml

€19.00

Vaj esencial Helikrisum (Lule Aku, Makthi)• anti inflamator: qetëson dhimbjet muskulare• anti fungal• anti bakterial: ndihmon në luftimin e ftohjes dhe kollës• anti alergjik: ul simptomat e alergjisë dhe sidomos dermatitit të kontaktit• dixhestiv: kundër fryrjes së barkut, dispepsisë dhe kapsllëkut• ndihmon kundër sëmundjeve të tëmthit• ndihmon kundër pagjumësisë• lufton...

Vaj esencial Helikrisum (Lule Aku, Makthi)
• anti inflamator: qetëson dhimbjet muskulare
• anti fungal
• anti bakterial: ndihmon në luftimin e ftohjes dhe kollës
• anti alergjik: ul simptomat e alergjisë dhe sidomos dermatitit të kontaktit
• dixhestiv: kundër fryrjes së barkut, dispepsisë dhe kapsllëkut
• ndihmon kundër sëmundjeve të tëmthit
• ndihmon kundër pagjumësisë
• lufton aknet dhe plaget e krijuara prej tyre