Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Fara chia 26g

€0.50

Në muesli, kokteile frutash, në përzierje për frulator, sallata etj. Këshillohet të ruhet në vënde të thata, larg dritës dhe lagështirës.

Në muesli, kokteile frutash, në përzierje për frulator, sallata etj. Këshillohet të ruhet në vënde të thata, larg dritës dhe lagështirës.