Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Çaj për Veshkat 100g

€2,20

Përbërja: Mustaqe misri, rrënjë gjuhënuse, gjethe mështekne, fier guri, bisht kali, fletë gërdeci, dëllenjë e zezë, fletë hithre, lule bliri, gjethe majdanozi, lule shtogu, rrënjë grami, rradhiqe,bishta qershie. Vetitë kuruese: Çaji në sajë të përbërjes së tij, shton ndjeshëm urinimin, dhe ka aftësi tretëse. Përdoret për gurët e veshkave me natyrë...