Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Herbal slim tea 140g

€15.00

HERBAL SLIM TEA (Çaji i dobësimit) është një çaj dietik me bazë krejt natyrale me përbërje bimore, ku siguron një rënie në peshë në mënyrë të shëndetshme. 😊 Përfitimet: * Stimulon tretjen. * Rrit metabolizmin. * Eleminon indet dhjamore. * Kontrollon oreksin. * Eleminon fryrjen e barkut. * Detoksifikon organizmin....

HERBAL SLIM TEA (Çaji i dobësimit) është një çaj dietik me bazë krejt natyrale me përbërje bimore, ku siguron një rënie në peshë në mënyrë të shëndetshme. 😊

Përfitimet:
* Stimulon tretjen.
* Rrit metabolizmin.
* Eleminon indet dhjamore.
* Kontrollon oreksin.
* Eleminon fryrjen e barkut.
* Detoksifikon organizmin.
* Largon gazrat nga zorrët.
* Eleminon ngërçet e muskujve të stomakut, të zorrëve dhe të mitrës.
* Elemininon kolesterolin në gjak.

Përdorimi: Masa e një luge e gjysëm çaj me Herbal Slim Tea hidhet në një xhezve me ujë dhe lihet të vlojë pë 5 minuta. Më pas e lemë në qetësi për 2-3 minuta. Kullohet dhe pihet.