Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Esencë konopice 10ml

€6,00

Vaji esencial i konopicës distilohet nga frutet e Vitex agnus castus. Ka një notë aromatike të mesme dhe përdoret shpesh në blende vajrash masazhi për femrat për shkak të cilësive balancuese qe ka. Konopica konsiderohet si një bimë balancuese e hormoneve femërore. Mund të përdoret në difuzor ose në aplikim...

Dresses Size Chart

Dress Size Chart (Inch)
DRESSES
SIZE IN INCHES
SIZE US / CAN BUST WAIST HIPS
XS 0 31"-32" 24"-25" 34"-35"
S 2-4 33"-34" 26"-27" 36"-37"
M 6-8 35"-36" 28"-29" 38"-39"
L 10-12 37"-39" 30"-32" 40"-42"
XL 14 40"-42" 33"-35" 43"-45"
Dress Size Chart (cm)
DRESSES
SIZE IN CM
SIZE US / CAN BUST WAIST HIPS
XS 0 78.7-81.2 60.9-63.5 86.3-88.9
S 2-4 83.8-86.3 66-68.5 91.4-93.9
M 6-8 88.9-91.4 71.1-73.6 96.5-99
L 10-12 93.9-99 76.2-81.2 101.6-106.6
XL 14 101.6-106.6 81.2-88.9 109.2-114.3

Swimwear Size Chart

Dress Size Chart (Inch)
SWIMWEAR
SIZE IN INCHES
SIZE US / CAN BUST WAIST HIPS
XS 0 31"-32" 24"-25" 33"-34"
S 2 33"-34" 26"-27" 35"-37"
M 4 35"-36" 28"-29" 37"-38"
L 6 37"-39" 30"-32" 39"-41"
XL 8 40"-42" 33"-35" 42"-44"

Shoes Size Chart

US EURO UK AUS JAPAN CHINA
5 35-36 3 3.5 21.5 35
5.5 36 3.5 4 22 35.5
6 36-37 4 4.5 22.5 36
6.5 37 4.5 5 23 36.5
7 37-38 5 5.5 23.5 37
7.5 38 5.5 6 24 37.5
8 38-39 6 6.5 24.5 38
8.5 39 6.5 7 25 38.5
9 39-40 7 7.5 25.5 39
9.5 40 7.5 8 26 39.5
10 40-41 8 8.5 26.5 40
11 41-42 9 9.5 27.5 41

Delivery

  All orders shipped with UPS Express.

  Always free shipping for orders over US $250.

  All orders are shipped with a UPS tracking number.

Returns

  Items returned within 14 days of their original shipment date in same as new condition will be eligible for a full refund or store credit.

  Refunds will be charged back to the original form of payment used for purchase.

  Customer is responsible for shipping charges when making returns and shipping/handling fees of original purchase is non-refundable.

  All sale items are final purchases.

Help

Give us a shout if you have any other questions and/or concerns.

Email:

Phone: +1 (23) 456 789

Ask a Question

Vaji esencial i konopicës distilohet nga frutet e Vitex agnus castus. Ka një notë aromatike të mesme dhe përdoret shpesh në blende vajrash masazhi për femrat për shkak të cilësive balancuese qe ka. Konopica konsiderohet si një bimë balancuese e hormoneve femërore. Mund të përdoret në difuzor ose në aplikim të jashtëm. Për përdorime të jashtme duhet tretur në nje vaj carrier jo me shume se 1%. Përmban Sabinën, cineol, α-Pinene, β-Carophyllene, Limonene dhe ka një aromë lulesh të ngjashme me manat e thara. Bashkohet mirë me lavandul.

Kujdes! Vaji mund të bashkëveprojë me disa mjekime, mund të modulojë hormonet riprodhuese, mund të përmbajë metileugenol. Të mos përdoret asnjëherë i patretur, në sy apo mukoza. Mos merret për përdorim të brendshem përveçse kur rekomandohet nga mjeku ose ekspert i kualifikuar. Të mbahet larg nga femijet.
Përpara përdorimit në lëkurë, të provohet nje sasi e vogël ne pjesën e brendshme të parakrahut. Nëse keni irritim, shpëlajeni zonën menjëherë. Nëse nuk ka irritim për 48 orë mund të përdoret në mënyrë të sigurtë në lëkurë.