Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Arrë kokosi 60g

€1.00

Arra e Kokosit vjen nga palma e kokosit e cila është një bimë që rritet në tropik. Nga tharja dhe grirja e arrës së kokosit nxirret një ushqim i pasur me fibra dhe yndyrna të zinxhirit të mesem (MCT) të cilat janë të dobishme për organizmin. Përdoret kryesisht mbi ëmbelsira...

Arra e Kokosit vjen nga palma e kokosit e cila është një bimë që rritet në tropik. Nga tharja dhe grirja e arrës së kokosit nxirret një ushqim i pasur me fibra dhe yndyrna të zinxhirit të mesem (MCT) të cilat janë të dobishme për organizmin. Përdoret kryesisht mbi ëmbelsira si torta, zupa, macaroons, biskota etj.