Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani
2 3 4 5

Esencë dëllenje e kuqe 10ml

€6,25

Vaji esencial i Dëllenjës së kuqe shquhet për vetitë antiseptike, fungicide dhe antimikrobike. Përdoret kryesisht në aromaterapi. Konsultohuni me mjekun tuaj për çdo përdorim tjetër.Përbërësit: Vaj esencial Dëllenje e Kuqe...

Esencë Dëllenje E Zezë 10ml

€6,25

• Përmbajtje të lartë të vitaminës C • Antioksidant i fuqishëm • Anti-inflamator: redukton inflamacionin në lëkurë • Redukton njollat e moshës/diellit dhe pastron poret • Diuretik: ndihmon funksionin e...

Esencë eukaliptus 10ml

€6,25

Esenca e eukaliptit është një esencë me nota të siperme e distiluar nga fletët dhe bishtat e Eucalyptus globulus. Është përdorur për një kohë të gjatë si ndihmues e qetësues...

Esencë Helikrisum 10ml

€23,75

Vaj esencial Helikrisum (Lule Aku, Makthi)• anti inflamator: qetëson dhimbjet muskulare• anti fungal• anti bakterial: ndihmon në luftimin e ftohjes dhe kollës• anti alergjik: ul simptomat e alergjisë dhe sidomos...

Esencë konopice 10ml

€7,50

Vaji esencial i konopicës distilohet nga frutet e Vitex agnus castus. Ka një notë aromatike të mesme dhe përdoret shpesh në blende vajrash masazhi për femrat për shkak të cilësive...

Esencë lavandule 10ml

€6,25

VAJ LAVANDULE(lëkurë, gatim, parfumues ajri)• redukton ankthin dhe stresin emocional• shëron djegiet dhe plagët• përmirëson gjumin• riparon komplekset e fytyrës dhe redukton aknet• ngadalëson plakjen falë oksidantëve të fuqishëm që...

Esencë pishe 10ml

€6,25

Vaji esencial i pishës distilohet nga gjëmbat e Pinus sylvestris. Ka një notë aromatike të bazës me aromë të thatë balsamike dhe nota të ngjashme me terpentinën. Përdoret kryesisht në...

Esencë rigoni 10ml

€6,25

VAJ ESENCIAL RIGONI• anti bakterial: ndihmon në luftimin e baktereve• anti fungal: lufton mykun në organizëm falë niveleve të larta të timolit• antioksidant: vepron kundër radikaleve të lira në trup•...

Esencë rozmarine 10ml

€6,25

Vaji esencial i Rozmarinës është i njohur për përdorimin e tij në aromaterapi. Nxit sistemin imunitar, ul inflamacionin, largon dhimbjet e kokës dhe nxit rritjen e flokëve. Të përdoret i...

Esencë sherebele 10ml

€6,25

Vaj Sherebele • antioksidant: vepron kundër radikaleve të lira në trup• anti inflamator: kundra inflamacioneve të lëkurës, të stomakut, të zorrëve• depurativ: përshpejton largimin e toksinave nga gjaku nëpërmjet djersitjes...

Esencë timus 10ml

€15,00

Vaji esencial i timusit distilohet nga pjesët ajrore të Thymus vulgaris. Ka një notë të mesme me një aromë të fortë bimore e erëzash. Bima është përdorur si incense dhe...

Esencë timus i egër 10ml

€15,00

Vaji esencial i timusit të egër distilohet nga pjesët ajrore të Thymus vulgaris. Ka një notë të mesme me një aromë të fortë bimore e erëzash. Bima është përdorur si...