Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Produkte

Produkte

2 3 4 5

Produkte

Çaj Afrodiziak 90g

€4.50

Përbërja: Majoranë, fletë mente, trëndelinë, kanellë, salep, sherebelë, lule akacie, konopicë etj. Vetitë Kuruese: Në këtë çaj janë përfshirë bimë mjekësore me aftësi afrodiziake (nxitje seksuale). Lëndët aktive që ato...

Çaj Anti-Azmatik 90g

€2.75

Përbërja: Rrënjë mëllage, zhumbricë, njëmijëfletësh, gjethe thundërmushke, lule mëllage të bardhë, lule lavandul, etj. Vetitë kuruese: Përzierja falë rrënjës së mëllagës dhe gjetheve të thundërmushkës që përmbajnë shumë mucilagje e...

Çaj Anti-Celulit 90g

€2.75

Përbërja: Rrënjë qumështore, mustaqe misri, fletë mështekne, borzilok, kanellë, lëvore fasule, etj. Vetitë kuruese: Rrënja e qumështores në saj të përmbajtjes dhe vetitë diuretike, rekomandohet në rastet e ënjtjes së...

Çaj Anti-Diabetik 100g

€2.75

Përbërja: Rrënjë grami, fletë ferre, fletë boronice, rrënjë qumështore, fletë hithre, kin fushe, gjethe mërsini, bar qerbashi, lule bliri, lëvore fasule etj. Vetitë kuruese: Në këtë çaj janë përzier bimë të...

Çaj anti-grip 90g

€2.75

Perbërja: Lule shtogu, lule bliri, lule agulice, lëvore shelgu, trëndafil të egër, thundërmushkë, zhumbricë etj. Vetitë kuruese: Në këtë çaj parandalues e qetësues të gripit dhe kundër temperaturës së lartë,...

Çaj Anti-Kolesterol 95g

€2.75

Përbërësit: Fletë betulle, lule murrizi, fletë hithre, fom mjekësor, rrënjë qumështore, bisht kali, trëndafil i egër, vjeshtull, fletë qershigle, angjinar, fletë ulliri. Vetitë Kuruese: Bimët e kombinuara në këtë përzierje bimore...

Çaj Anti-Stres 100g

€2.75

Përbërja: Lule murrizi, kamomil, bar blete, mente, sherebelë, shpatore, sumbull bari, lëvore shelgu. Vetitë kuruese: Bimët e kombinuara në këtë çaj, duke plotësuar veprimet e njëra-tjetrës i japin atij një efekt...

Çaj Anti-Tonsilit 85g

€2.75

Përbërja: Sherebelë, mente, trëndafil, fletë arre, thundërmushkë, lule shtogu, njëmijëfletësh, trumëz, mëllagë të bardhë, kamomil, fletë ferre, gjethe delli, fletë luleshtrydhe, kopër,etj. Vetitë kuruese: Fletët e mentes, sherebelit, trumzës, lulet...

1 2 3 7 Para »

Bioaroma e maleve tona, në filxhanin tuaj