Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Çaj Fruta Pylli 40g

€2.75

Miksimi i fryteve të bimëve aromatiko–mjeksore tërësisht të egra dhe të rritura në pyjet tanë, e bën këtë përzierje në mënyrën më absolute një nga çajrat më të mirë. Përgatitja: Një filtër rekomandohet të përdoret për një filxhan çaji. Të shtohet në filxhan uji i sapo zier (100 ºC) duke...

Miksimi i fryteve të bimëve aromatiko–mjeksore tërësisht të egra dhe të rritura në pyjet tanë, e bën këtë përzierje në mënyrën më absolute një nga çajrat më të mirë.

Përgatitja: Një filtër rekomandohet të përdoret për një filxhan çaji. Të shtohet në filxhan uji i sapo zier (100 ºC) duke u munduar të mos hidhet sipër filtrit, për të evituar fryerjen e tij. Të lihet 5-6 minuta dhe më pas të konsumohet duke u ëmbëlsuar me mjaltë ose sheqer sipas dëshirës. Mund të shoqërohet me një fetë limon ose portokall.