Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Esencë eukaliptus 10ml

€6.25

Esenca e eukaliptit është një esencë me nota të siperme e distiluar nga fletët dhe bishtat e Eucalyptus globulus. Është përdorur për një kohë të gjatë si ndihmues e qetësues për kollën, për pastrimin e gëlbazës, dezinfekton plagët, çliron frymëmarrjen, freskon gojën, lehtëson dhimbjet e kyçeve. Është një nga mjekimet e...

Esenca e eukaliptit është një esencë me nota të siperme e distiluar nga fletët dhe bishtat e Eucalyptus globulus. Është përdorur për një kohë të gjatë si ndihmues e qetësues për kollën, për pastrimin e gëlbazës, dezinfekton plagët, çliron frymëmarrjen, freskon gojën, lehtëson dhimbjet e kyçeve. Është një nga mjekimet e përdorura që në lashtësi. Njihet për përdorimin në inhalator, pasta dhëmbësh ose kremra kundër dhembjeve. Bashkohet mirë me vajra të tjera si lavandule ose dëllinje.

Kujdes! Kjo esencë mund të ketë përmbajtje të lartë cineoli i cili mund të shkaktojë probleme në frymëmarrje dhe në sistemin nervor qendror tek fëmijët e vegjel. Të mos përdoret i patretur, në sy ose mukoza. Vetëm për përdorim të jashtëm. Për çdo përdorim tjetër konsultohuni me mjekun tuaj ose nje ekspert të kualifikuar. Të mbahet larg fëmijëve.