Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Moringa 30g

€6.25

Moringa është një pemë me prejardhje nga vendet ekuatoriale, mjaft e përdorur në mjekësinë tradicionale. Eshte e pasur me proteina, antioksidante, vitamina dhe minerale te domosdoshme për organizmin e njeriut. Ndihmon në kontrollin e niveleve të sheqerit në gjak, ul nivelet e kolesterolit dhe ka efekt antiinflamator. Përdoret si çaj,...

Moringa është një pemë me prejardhje nga vendet ekuatoriale, mjaft e përdorur në mjekësinë tradicionale. Eshte e pasur me proteina, antioksidante, vitamina dhe minerale te domosdoshme për organizmin e njeriut. Ndihmon në kontrollin e niveleve të sheqerit në gjak, ul nivelet e kolesterolit dhe ka efekt antiinflamator. Përdoret si çaj, në përzierje për smoothie, në biskota apo ëmbëlsira të furrës, në supa, në salca të ndryshme.