Shporta juaj

0

Shporta juaj eshte bosh

Bli tani

Ekstrakt Vanilje 10g

€2.50

Ekstrakti i Vaniljes (Vanilina) përdoret kryesisht në aromatizimin e ëmbëlsirave dhe produkteve të tjera të pastiçerisë si akullore, torta e biskota, në aromatizimin e sallatave të frutave, në smoothie, milkshake etj.

Ekstrakti i Vaniljes (Vanilina) përdoret kryesisht në aromatizimin e ëmbëlsirave dhe produkteve të tjera të pastiçerisë si akullore, torta e biskota, në aromatizimin e sallatave të frutave, në smoothie, milkshake etj.